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CHEFA

Connecticut Health & Educational
Facilities Authority

UNDERWRITER — RFQ RESPONSE TO QUESTIONS

Questions

Responses

1.

In Exhibit D, respondents are asked to fill
out and sign a form related to
contracting/consulting requirements. In the
circumstances, this does not apply to the
Firm — should the Exhibit be omitted?

If there are no consulting contracts to report
in Section 7 of Exhibit D, leave section
blank, insert firm name in Section 1 and
submit Exhibit with proposal.

Can you please confirm Attachments 1 & 2
and Exhibits B, C & D can be submitted in
an Appendix and do not count towards the

15 page limit?

All Attachments and Exhibits do not count
towards the 15 page maximum limit.
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